ВАКЦИНА ПРОТИВ ЦОВИД-19: ЈОХНСОН & ЈОХНСОН СЕРУМ УСКОРО ОДОБРЕН?

Вакцина против Цовид-19: Јохнсон & Јохнсон серум ускоро одобрен?Избор Уредника
Ја сам хипохондар, како да се извучем из ове спирале?
Ја сам хипохондар, како да се извучем из ове спирале?
Фармацеутска компанија Јохнсон & Јохнсон управо је поднела захтев за одобрење своје вакцине Цовид-19 Европској агенцији.